S-au săpat aproape 5 metri, fundația pentru primul bloc din Smarald Unirii este finalizata – FOTOGALERIE

Zădărnicite în luna iulie de ploile abundente, lucrările la cartierul Smarald Unirii au accelerat în august. Peste 30 de muncitori de la SC Cons Expertiză Pro SRL, executantul investiției, se află zi de zi pe șantier. Astfel, s-a reușit turnarea fundației la blocul A, ridicat paralel cu Pietonalul Unirii, pe locul fostelor spații comerciale. Înainte de aceasta s-a săpat până la o adâncime de 4,7 metri, pentru ca în prezent să se ajungă cu construcția la nivelul viitoarei parcări subterane.

În paralel, continuă excavările pentru blocul B, care va fi perpendicular față de pietonal, urmând ca blocul C, paralel cu primul, să fie ultimul abordat.

92 locuri de parcare subterane include noul complex, la care se vor adăuga altele 41 supraterane

Oricum, deja nimic din ceea ce se mai vede acolo nu mai amintește de fostul service și fostele magazine, care au fost demolate în totalitate.

Cablurile electrice și telefonice din zonă au fost redirecționate pe la marginea șantierului, pe lângă blocurile deja existente în zonă, iar traseul dintre Pietonalul Unirii și strada Marchian, care duce spre noul cartier, a fost marcat pentru a se preveni blocajele rutiere.

90 de apartamente va avea la final complexul rezidențial al dezvoltatorului Bold Impex.

Botosaneanul.ro

Contact

  • Botoșani
  • +4 0749 551 055
  • office@smaraldapartamente.ro
  • smaraldapartamente.ro