• Dezvoltator imobiliar: BOLD IMPEX srl

În avantajul tău

Scopul nostru este acela de a oferi tuturor clientilor locuinte care respectă standardele europene la preturi avantajoase.

Pentru că în tot ceea ce facem ne gândim la confortul viitorilor locuitori ai Ansamblului de apartamente SMARALD, ne străduim să venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu solutii personalizabile şi efciente.

Credem că alegând să locuiti aici reprezintă primul pas către un trai de calitate, o viată nouă într-un cartier aflat în apropierea oraşului, uşor accesibil, o viată pe care v-o puteti permite fără a face eforturi – şi de aceea – credem că reprezintă cea mai bună solutie de a locui frumos într-un loc minunat.

Smarald CENTRU

Aproape de TOT ce este important pentru tine!

Smarald UNIRII

În inima orașului!

Smarald VICTORIEI

Centrul vechi Botoșani.

Smarald BUCOVINA

Mai aproape de natură!

Cauți o locuință nouă în Botoșani?

Noul proiect marca SMARALD propune 74 unități de locuit, spatii comerciale și spatii de birouri, în una din cele mai bine cotate zone rezidențiale a Botoșaniului, denumită sugestiv Zona 0 datorită amplasamentului său în proximitatea Casei Sindicatelor, respectiv binecunoscuta Piață Centrală.

Prețuri începand cu 45,267 euro pentru apartamentele cu dotări și finisaje standard și începând cu 49,427 euro pentru cele cu dotări si finisaje premium.

Iată ce facilități trebuie să ai în apropiere! Deci, ce ar trebui să cauți? Iată cele 5 lucruri importante. Restrânge zona de căutare doar la acelea care includ toate facilitățile necesare unei familii.
  • Transportul public

Accesul facil la transportul public se află în topul listei.

  • Școli – Grădinițe

Dacă te muți cu familia, vei avea nevoie de școli / gradinite, iar o zonă în care găsești o școală bună poate fi critică în alegerea ta.

  • Zona verde

Este foarte important sa te bucuri de natura, de aceea amplasarea ansamblului de apartamente Smarald este ideala!

  • Relaxare / săli de sport

Magazine locale, cafenele, restaurante, sali de sport etc. Nu ar trebui să fie o corvoadă găsirea unei cafenele în weekend și nu ar trebui să conduci foarte mult pentru ele.

  • Spitale

Toți sperăm că nu vom avea nevoie niciodată de ele, dar vei fi satisfăcut că ți-ai cumpărat locuința în apropierea unuia, dacă vei fi vreodată nevoit să apelezi la un medic.

 

Smarald CENTRU îți pune la dispoziție apartamente cu 1,2 și 3 camere, precum și spații comerciale, într-o zonă situată chiar în inima orașului, la distanțe mici de toate destinațiile care te interesează (școli, magazine comerciale, sedii de firme și de bănci, locuri pentru recreere, etc), devenind astfel oaza ta de pace și liniște, oferindu-ți echilibrul optim între eficiență și relaxare!