Noul proiect marca SMARALD propune 74 unități de locuit, spatii comerciale și spatii de birouri, în una din cele mai bine cotate zone rezidențiale a Botoșaniului, denumită sugestiv Zona 0 datorită amplasamentului său în proximitatea Casei Sindicatelor, respectiv binecunoscuta Piață Centrală.

Ansamblul rezidențial SMARALD UNIRII propune 90 de unități de locuit, spatii comerciale și spatii de birouri, în cea mai bine cotată zona rezidențială a Botoșaniului, denumită sugestiv Zona 0 datorită amplasamentului său lângă Muzeul Județean, respectiv în mijlocul principalei zone de promenadă a botoșănenilor.

1 bloc, 20 de apartamente

Ansamblul Smarald Bucovina dispune de 130 de apartamente, distribuite in 4 blocuri cu apartamente cu 1, 2 si 3 camere. Smarald Bucovina doreste sa redea atmosfera specifica unei locuinte familiale.
Ansamblul de locuinte Smarald Bucovina reprezinta o constructie moderna, cu elemente constructive de ultima generatie, finisaje de calitate, spatii ample ce respecta nevoile moderne locative ale oricarui cumparator.